Fest i

Göteborg

Restaurang Tabla är beläget på Världskultur Museet i Göteborg. Hos oss hittar du festlokal med fantastiskt läge med upptill 300 sittande gäster, men även mingel för upp till 1500 pers. Huset har väl rustade toaletter för många gäster, handikappanpassat och hissar till alla våningar.
Klicka nedan för att se mer av vårt utbud.

Verandan

Verandan, med utsikt över designade monument och enorma glaspartier som gör festlokalen ljus och luftig. Takhöjden är vidunderlig vilket också gör lokalen unik i sitt slag. Restaurang Tabla kan arrangera middag på Verandan för 300 sittande gäster och allt som behövs för middagen som stolar bord, porslin och glas etc. ingår. Verandan går även att dela av med draperier, byggnationer av scen för musik och underhållning hjälper vi gärna till med.

Bryggan

En ljus och trivsam miljö erbjuder vi i vår mingelvåning på övre plan, här är det som att arrangera mingel ute fast ändå inne. Möjlighet med uppdukning för 100-talet gäster. Lokalen har under senare år blivit alltmer populär för bröllop, kalas och företagsarrangemang Vi skräddarsyr hela arrangemanget efter era önskemål. (Det tillkommer en catering avgift per person för mer info kontakta restaurangen)

Top Floor

Allt fler företag väljer att arrangera större och mindre event hos oss. Innan middag kan vi servera fördrink på takterrassen, hiss går hela vägen upp till taket från entrén. Servera en välkyld champagne och lite snittar, med utsikt över centrala Göteborg.

Festlokal bokas av Världskulturmuseet

Samarbetspartners:
www.peterringstrom.se
www.jennyblad.se
www.flowerdesign.se

Tabla

Södravägen 54
Göteborg

Öppettider

Måndag stängt.

Tisdag - Söndag 11:00 - 17:00

Tid utöver ordinarie öppettider är ni välkomna att boka restaurangen för företag eller privata arrengemang.