Förrätt

Prilgrimsmussla – sotad med sparris och sikrom

Räkor – limemarinerad med jordärtskocka & örtsallad

Torsk- kallrökt med friterad grönkål & selleripannacotta

Skaldjur – ceviche med fänkål & rostad paprika

Lax – sashimi med ingefära & soya

Forellrom –  med blomkålsmousse & toast

Skinka – lufttorkad med kronärtskocka & parmesan

Ostron-creme med hummer och rostad fänkål

Gulbeta – rostad med getost & solrosvinegrette

Karljohansvamp – i risdeg med tångkaviar

 

Varmrätt

Rödtunga – pocherad med hummersås, bladspenat och duchesspotatis

Torskrygg – stekt med tångsaltad vinsås, ostronskivling  och sparrispotatis

Kungsfisk – majspanerad med kalvsmör, pepparrot och potatispuré

Kummel – med äppelcidersås, svartkål, blåmusslor och croquette

Ryggbiff – långbakad med rödvinssky, svartrot och potatiskaka

Kalventrecote – med dragonsmörsås, små grönsaker och pommes Anna

Lammkotlett – med confiterad tomat, tryffelbuljong och gratinerad potatis

Renrostbiff –  med skogssvamp, mandelpotatis och enbär-vinbärsås

Mungböna – medaljong, kantarellsås, friterad broccolini och sötpotatis

Kikärter – kaka med rosenkål, rostad pumpa med majspuré

 

Dessert

Äpple – kaka med vaniljkräm

Choklad – tarte med lättvispad grädde och bär

Vinbär – mousse på mandelbotten med flarn

Jordgubbar –   crema catalana

Bär – flarn med sabayonnesås

Hjortron – parfait med mylta och krossade kakor

Passionsfrukt – cheesecake och kokos

Mjölk-kondenserad med mangobavaroise

Mocca-pannacotta med vinkokta körsbär

Citron-tarte med hallon

Ostar – med marmelad och tunt bröd

 

tre rätter   495 kr

fyra rätter 545 kr
samma meny för hela sällskapet

 

Menyförslag

Pilgrimsmussla – Rödtunga – Äpple

Räkor – Torskrygg – Choklad

Torsk – Kungsfisk – Vinbär

Skaldjur – Kummel – Jordgubbar

Lax – Ryggbiff – Bär

Forellrom – Kalventrecote – Hjortron

Skinka – Lammkotlett – Passionsfrukt

Ostron – Renrostbiff – Mjölk

Gulbeta – Mungböna – Mocca

Karl-johansvamp – Kikärter – Citron