Förrätt
Prilgrimsmussla – sotad med sparris och sikrom
Räkor – Krämig Sallad på Toast
Torsk- kallrökt med Jordärtskockspuré & Sikrom
Lax – Gravad med Senapsvinegrette & Rostad Blomkål
Skinka – lufttorkad med Mozzarella & Rostad Fänkål
Gulbeta – Bränd Getost med Blomsterhonung & Örtsallad
Portabello – i risdeg med tångkaviar
Varmrätt
Rödtunga – pocherad med hummersås, bladspenat och duchesspotatis
Kummelrygg – Stekt med Tångsaltad Vinsås & Små Grönsaker
Kalventrecote – med Svartrot, Dragonsmörsås & Potatiskaka
Lammkotlett – med confiterad tomat, tryffelbuljong och gratinerad potatis
Hjortrostbiff – med skogssvamp, mandelpotatis och enbärssås
Mungböna – medaljong, friterad broccolini & Bakad Sötpotatis
Kikärter – kaka med rosenkål, rostad pumpa med majspuré
Dessert
Äpple – Knäckig kaka med vaniljkräm
Choklad – Kladdig med Vit Chokladgrädde
Bär – Mousse på Mandelbotten med Flarn
Citron-tarte med Maräng & Hallon
Ostar – med marmelad och tunt bröd
tre rätter 495 kr
fyra rätter 545 kr
samma meny för hela sällskapet