Förrätt

Prilgrimsmussla – sotad med sparris och sikrom

Räkor – Krämig Sallad på Toast

Torsk- kallrökt med Jordärtskockspuré & Sikrom

Lax – Gravad med Senapsvinegrette & Rostad Blomkål

Skinka – lufttorkad med Mozzarella & Rostad Fänkål

Gulbeta – Bränd Getost med Blomsterhonung & Örtsallad

Portabello  – i risdeg med tångkaviar

 

Varmrätt

Rödtunga – pocherad med hummersås, bladspenat och duchesspotatis

Kummelrygg – Stekt med Tångsaltad Vinsås & Små Grönsaker

Kalventrecote – med Svartrot, Dragonsmörsås & Potatiskaka

Lammkotlett – med confiterad tomat, tryffelbuljong och gratinerad potatis

Hjortrostbiff –  med skogssvamp, mandelpotatis och enbärssås

Mungböna – medaljong, friterad broccolini & Bakad Sötpotatis

Kikärter – kaka med rosenkål, rostad pumpa med majspuré

 

Dessert

Äpple – Knäckig kaka med vaniljkräm

Choklad – Kladdig med Vit Chokladgrädde

Bär – Mousse på Mandelbotten med Flarn

Citron-tarte med Maräng & Hallon

Ostar – med marmelad och tunt bröd

 

tre rätter   495 kr

fyra rätter 545 kr
samma meny för hela sällskapet