Världskulturmuseet är en fantastisk plattform för kreativa möten och storslagna arrangemang. Upplev en arkitektur i världsklass där den moderna designen är gränsöverskridande. Här finns plats för nya tankar!

Världskulturmuseet har fyra seminarierum, ett auditorium och sin stora trappa som utgör museets kärna. I de fem utställningsgallerierna placerar man sig mitt i de spännande frågeställningarna. Allt går att hyra både under våra öppettider och då museet är stängt.

Maten

Restaurang Tabla som vår restaurang heter ligger i Världskulturmuseets lokaler. Krögaren Johan Holmberg bjuder våra gäster på en kulinarisk matupplevelse av högsta klass. Johan Holmberg har erhållit flera utmärkelser för sin kokkonst. Johan var bl.a. köksmästare på Thorskogs Slott som då blev utsedd till årets krog! Sedan har Johan själv och tillsammans med kollegor drivit anrika Kungstorget som blev en av Sveriges bästa restauranger, samt Restaurang Vatten på Akvarell Museet i Skärhamn som snabbt blev tillhörande i toppskickt.

Restaurangen serverar allt från husmanskost till gourmetmiddagar, helt efter kundens önskemål. I caféet serveras kaffe och te med nybakat bröd och sinnrika sötsaker från vår egen produktion.

Berika din konferens, kick-off eller fest med spännande aktiviteter.

Aktiviteter/Underhållning i unik arkitektur och omgivning! Vi kan erbjuda en mängd spännande och roliga aktiviteter för dig och dina kollegor, vilket vi sett har minst lika stor betydelse och uppskattning som lokal, mat och service. Vi har färdiga paket eller skräddarsyr paket just för er och era önskemål. Aktiviteterna/underhållning är guidning på världskulturmuseet och/eller universeum, MusikQuiz med trudadurer eller band. Vi har flertalet mycket duktiga musiker som vi gärna rekommenderar för att få festen till att bli det där lilla extra.

Bokningar görs genom Världskulturmuseét