Bufféer
Västkusten
• 3 sillar från Klädesholmen, trädgårdssallad, fänkålsgravad lax, rökt makrill, kalvstek med skogssvamp, ägg med forellrom, matjessilltårta vinkokta musslor, getostpaj
• räkor med jordärtskocka och sjögräs
• smör, spisbröd och nybakat bröd
• Äggost med björnbär kaksmulor och mousse
Smorgasbord
• 3 sillar från Klädesholmen, gravlax, varmrökt lax, kallrökt torsk
• Ägghalvor med räkor, skaldjursterrine, rostbiff,rökt älgkorv, rökt Hjortstek, hovmästarsås, pepparrotsgrädde, rom-gräslöksås, pressgurka, köttbullar, prinskorv, rosmarinbakad fläsksida, Janssons frestelse, rosenkål, ostbräda med fikon, Äppelkaka med vaniljkräm
Trädgårdsbuffé
• Prästostpaj, rosmarinrostade rotfrukter, kikärtsbollar med friterad grönkål, stekt skogssvamp med äggplanta, vetekorn med bladspenat och bönor, gulbeta med fetaost och honung, jordärtskockspannacotta, grönsaksrullar, bönmedaljonger, tryffelkräm, oliver, bröd, smör ,ost
• Jordgubbbakelse med vanilj och choklad
Europa
• Gravad lax med hovmästarsås, Smörrebröd med forellrom och sill
• Sparris med Parmaskinka, Souvlaki med fisk och skaldjur
• Caprese Tomat mozzarellasallad, Entrecote Provencale
• Rosmarinrostade rotfrukter, Bröd och vispat smör
• Crema Catalana med sockrade bär
Oceanien
• Quinoa gulbetssallad, Skaldjurssallad, Inbakad korv, Fish and chips, Mixsallad
• Lammstek med grönsaker, Krossad potatis
• Bröd och vispat smör
• Pavlova med macadamianötter
Asien
• Glasnudelsallad , Norilindade grönsaker
• Räkor med ingefära och wasabi, Kikärtsgryta med curry och limeblad
• Basmatiris, Kyckling tikka masala
• Pankofriterad torsk med sötsursås
• Chapatibröd
• Bananrulle med melon och cocos
Sydamerika
• Ceviche på scallops och räkor
• Cocos ananassallad, Empanada con carne
• Lax i bananblad, Feijoada med faroffa
• Bakad sötpotatis, Asadobiff med chorizo
• Chimichurri, Bröd och vispat smör
• Kondenserad mjölkmousse med mango
Kimono
• Misosoppa, sotad lax med wasabi, sesammarinerade grönsaker med sobanudlar, kycklingyakitori med svamp, räkor med soya och sjögräs
• Norirulle med forellrom, entrecote med Toshis TonKatsu, sunomonoris, melon och sötsaker