Buffémeny:

Europa

Gravad Lax med hovmästarsås
Smörrebröd med forellrom och sill
Sparris med spickelskinka
Souvlaki med fisk och skaldjur
Caprese tomat (mozzarellasallad)
Entrecote provencale
Rosmarinrostade rotfrukter
Bröd och vispat smör
 
Crema catalana med sockrade bär
 
Oceanien
Quinoa gulbetssallad
Skaldjurssallad
Inbakad korv
Fish and chips
Lammstek med grönsaker
Krachad potatis
Bröd och vispat smör
 
Pavlova med macadamianötter
 
Asien
Glasnudelsallad
Norilindade grönsaker
Chapatibröd
Räkor med ingefära och wasbi
Kikärtsgryta med curry och limeblad
Basmatiris
Kyckling tikka masala
Pankopanerad torsk med sötsur sås
Bröd vispat smör
 
Bananrulle med melon
 
Sydamerika
Ceviche på scallops och räkor
Cocos ananas sallad
Empanada con carne
Lax i bananblad
Feijoada med faroffa
Bakad Sötpotatis
Asado biff och korv
Chimichurri
Bröd och vispat smör
 
Kondenserad mjölkmousse med mango
 
Pris Buffémeny 479:- ex moms
 
MingelTallrik:
 

Alt:1

Getostpaj med rostad mandel
Mini vårrullar med dipp
Tapenade på crostini
Glasnudelsallad
Tomat bakad med mozzarella
Betor terrine med getostkräm
Foccaciabröd med rosmarin och oliver
 

Alt:2

Tunnbrödschips med ädelostcrème och björnbär
Hummus på sesamknäcke med soltorkad tomat
Jordärtskocks pannacotta med forellrom
Norilindade grönsaker
Spenat omelett
Marinerade bönor
Foccaciabröd med rosmarin och oliver
 
Alt:3
 
Friterad potatis-ostboll
Mangosallad med chili o koriander
Tryffel och blomkålsmousse på kavring
Skogssvampsrulle
Fetaostkräm på baguette toppad med granatäppple
Bönkaka med blomkålssås
Foccaciabröd med rosmarin och oliver
 

Alt:4

Skaldjursgazpacho
Laxbruschetta
Getostpaj med bladspenat
Lufttorkad skinka med tomat
Lammfärsbiff med oliver och fetaost
Svampbakad äggplanta
Friterad sparris
Rosmarin focaccia
Brieost med fikonmarmelad
 
Pris Mingeltallrik 269:- ex moms