- vi har allt för en lyckad fest för ditt bröllop

Verandan

På Tablas veranda kan bröllopsfester arrangeras året om. Hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget, Vår restaurang hjälper till att vägleda er genom menyer och drycker till middagen för att vi tillsammans skräddarsyr Er alldeles speciella högtidsdag.

Den rymliga lokalen eller någon av våra stora uteserveringar lämpar sig väl för mottagning, mingel och välkomstdrink. Köket med en av Göteborg mest inflytelserika kockar Johan Holmberg i spetsen finns i direkt anslutning till Verandan så att man kan garantera god kvalité samt rätt temperaturer på maten.

Bryggan

En ljus och trivsam miljö erbjuder vi i vår festvåning på övre plan, här är det som att arrangera middagen ute fast ändå inne. Möjlighet med uppdukning för 100-talet gäster. Lokalen har under senare år blivit alltmer populär för bröllop, kalas och företagsarrangemang Vi skräddarsyr hela arrangemanget efter era önskemål.

Bröllopsmeny 2017

I våra menypaket ingår uppdukning med linnedukar, fullständigt kuvert.

Meny ”Klassisk” 495:-

Förrätt:
Toast Skagen med plocksallad och stenbitrom samt örtolja
Lufttorkad skinka med melonsallad och vinaigrette på soltorkade tomater.

Varmrätt:
Örtbakad laxfilé på zucchini med lime och basilikasås serveras med en
tomat och skaldjursrisotto

Polentastekt majskyckling med en ragu av rödvin, lök, svamp, sidfläsk och bondbönor serveras med en potatis- och rotfruktsterrin

Helstekt fläskfilé med ljummen äppel- och rosmarinkompott, rödvinsdemiglace, säsongens gräddkokta svampar samt rostad potatis

Dessert:
Pannacotta med flädermarinerade jordgubbar och mynta
Vaniljglass med drottningkompott och knäckflan

Bröllopsmeny 2012
I våra menypaket ingår uppdukning med linnedukar, fullständigt kuvert.

Meny ”Gourmet” 595:-

Förrätt:
Skaldjurspannacotta med laxrom och citruscrème samt västerbottenchips
Lammrostbiff med puré på palsternacka, balsamico och pinjekärnor

Varmrätt:
Skaldjursfärserad rödtunga med juliennegrönsaker och cognacsspetsad hummersås samt dill- och potatisbakelse

Kryddstekt kalvytterfilé med säsongens primörer samt svamp & tryffelsmör serveras med oxsvanssky och potatiskaka med färska örter

Dessert:
Isad exotisk fruktsoppa med kokospannacotta toppad med sötad pesto
Svartvinbärsmousse på nötbotten med vanilj och limeyoghurt samt färska bär

Meny ”Guide Rouge” 695:-

Förrätter:
Fisk och skaldjur
Lättrökt lax med palsternacksbavaroise toppad med löjrom samt örtsallad med gräslöksdressing

Fågel
Rosastekt ankbröst med balsamicoreduktion, chèvreosttimbal samt fikonkompott.

Kött
Apelsin och enbärsgravad hjortfilé med syltade kantareller, jordärtskockscrème och rostad solrosvinaigrette

Varmrätter:
Fisk
Örtöverbakad hälleflundra, vermouthsås, potatiskaka med spenat och morot, samt brynt sparrissallad

Fågel
Apelsinglacerat ankbröst på en bädd av säsongens grönsaker serveras med en mustig rödvinssås, honungsrostade valnötter samt dijonöverbakad potatiskaka

Kött
Örtstekt hjortfilé rostade rotfrukter samt svamp & tryffel -gratinerad potatisbakelse samt viltsky smaksatt med Mackmyra whisky

Desserter
Mjölkchokladparfait med drottningkompott och mandelsticks
Passionsfruktsmousse med flädermarinerade jordgubbar samt chokladcigarr

Lägg till: Ost/cheese
Smördegsinbakad västerbottenost med varm hjortronmylta samt blåbärscoulis och friterad persilja 115:-

Osttallrik med ett urval av ostar, portvinskokt päron hemlagad fikonkompott samt kex 125:-

 

Övrig information
Vi kan enkelt avyttra yta för dans och ev. liveband som spelar under kvällen och natten. Blomsterarrangemang, bordplaceringar etc. ansvarar gästen själv för, men vi kan givetvis tillhandahålla hjälp för hela arrangemanget om så önskas.
Linneservetter, stolsöverdrag, etc. kan man hyra fördelaktigt av oss.

 

Lokal bokas av Världskulturmuseet

Samarbetspartners: www.peterringstrom.se www.jennyblad.se www.flowerdesign.se