- vi har allt för en lyckad fest för ert bröllop

Verandan

På Tablas veranda kan bröllopsfester arrangeras året om. Hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget, Vår restaurang hjälper till att vägleda er genom menyer och drycker till middagen för att vi tillsammans skräddarsyr Er alldeles speciella högtidsdag.

Den rymliga lokalen eller någon av våra stora uteserveringar lämpar sig väl för mottagning, mingel och välkomstdrink. Köket med en av Göteborg mest inflytelserika kockar Johan Holmberg i spetsen finns i direkt anslutning till Verandan så att man kan garantera god kvalité samt rätt temperaturer på maten.

Bryggan

En ljus och trivsam miljö erbjuder vi i vår festvåning på övre plan, här är det som att arrangera middagen ute fast ändå inne. Möjlighet med uppdukning för 100-talet gäster. Lokalen har under senare år blivit alltmer populär för bröllop, kalas och företagsarrangemang Vi skräddarsyr hela arrangemanget efter era önskemål.

För Menyer gå till fliken Meny

 

 

 

Övrig information
Vi kan enkelt avyttra yta för dans och ev. liveband som spelar under kvällen och natten. Blomsterarrangemang, bordplaceringar etc. ansvarar gästen själv för, men vi kan givetvis tillhandahålla hjälp för hela arrangemanget om så önskas.
Linneservetter, stolsöverdrag, etc. kan man hyra fördelaktigt av oss.

 

Lokal bokas av Världskulturmuseet

Samarbetspartners: www.peterringstrom.se www.jennyblad.se www.flowerdesign.se